Select Page

La regidoria d’Educació ha anunciat que es farà càrrec dels costos de la línia que connectarà Altea amb l’eixida de l’autobús universitari des de Benidorm. Aquesta acció soluciona la desaparició d’una línia directa fins a la Universitat d’Alacant que es coordinava des d’una associació d’estudiants local.

Segons Vicenta Pérez, edil d’Educació, “davant aquesta situació, diverses famílies es van dirigir a la regidoria sol·licitant la col·laboració del departament amb vista a trobar una solució a l’efecte de tornar a disposar d’aquest recurs i amb això facilitar l’assistència a les classes presencials durant l’últim trimestre”.

La nova línia connectarà amb l’eixida d’autobús gestionada per Associació Vilera d’Estudiants Universitaris. Els interessats a fer ús de la mateixa hauran d’inscriure’s com a socis d’ASSOVEU i acceptar el seu reglament intern. El servei s’iniciarà el 13 d’abril i durarà fins al 30 de juny 2021, programant-se els viatges els dies lectius del calendari de la Universitat d’Alacant.

S’han establit dos horaris d’eixida des d’Altea i dues de retorn.

Altea-Universitat

Eixides a les 05.45 i 12.45 hores des de la farmàcia Cap Negret amb les següents parades: Hotel Villa Gadea, Plaça d’Europa, Xocolateria Valor i Bar Granada.

Universitat-Altea

Eixides a les 15.15 i a les 21.30 hores.

Més informació en la pàgina web d’ASSOVEU en www.assoveu.wordpress.com

Pin It on Pinterest