Select Page

El regidor de Medi Ambient ha informat d’una nova acció medi ambiental al municipi com és la neteja i manteniment del Barranc de la Braña o de l’Olla que drena les aigües de la part central de la Serra Bèrnia desembocant directament a la platja de L’Olla.

L’obra està sent executada per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer a través de l’empresa pública Tragsa. “És una nova inversió supramunicipal molt necessària, demandada pels veïns i visible pel seu entorn tan turístic pel que estem molt satisfets”; ha apuntat Jose Orozco.

Segons els detalls aportats per Orozco, “l’actuació actual consisteix en l’extracció de canya, col·locació de malles anti herba i construcció de talussos en un tram de més de 1.000 metres que va des de la desembocadura, travessant la N-332 i recorrent el barranc fins a l’altura del viver”.

Com ha indicat l’edil, “esta és una actuació més de les diverses que en els últims mesos estan executant administracions supra municipals. Fa unes setmanes es va dur a terme una per part de Conselleria al riu Algar, a l’altura del pont de Sogai, i ambdues vénen a restaurar paisatgística i mediambientalment els llits de rius i barrancs del municipi “.

Jose Orozco ha conclòs donant les gràcies a la Confederació i a la cap de l’àrea de gestió Medi Ambiental, Eva Beltrán, pels treballs que s’estan realitzant ja que vénen precedits per un calendari de reunions entre Ajuntament i la pròpia CHX i s’ha mostrat esperançat en consensuar interessos futurs de les dues administracions.

Pin It on Pinterest