Select Page

La Generalitat ha anunciat oficialment que a partir de hui divendres tornen a iniciar-se totes les competicions federades, tant a escala autonòmica com provincial. Esta mesura afecta a tots els clubs locals, que podran reprendre la seua activitat amb normalitat, sempre dins de les restriccions i complint amb la normativa.

Pel que afecta els clubs locals, a banda dels equips que ja estaven competint en categories nacionals o amb accés a estes, se sumarà la lliga de futbol, ja que és l’única federació que ho ha organitzat. El regidor d’Esports, Pere barber, confia que “la resta de federacions preparen per a la setmana que ve el retorn a les competicions”. Respecte a l’assistència de públic, el regidor ha comunicat que les instal·lacions continuaran tancades.

Esta notícia coincideix amb la renovació del Certificat d’Instal·lació Segura per la Universitat Politècnica de València a la Ciutat Esportiva, que ja va ser concedit a mitjans del 2020. Este document garanteix que les instal·lacions esportives municipals compleixen amb totes les garanties contra la COVID-19, tant en l’àmbit de neteja com de desinfecció. “Des de la regidoria d’Esports continuem treballant per la seguretat de tots els nostres usuaris, i més ara que reprenem totes les activitats federades amb certa normalitat”, conclou l’edil.

Pin It on Pinterest