Select Page

Durant una hora es produirà una apagada mundial com a reivindicació contra el canvi climàtic, que és una de les majors amenaces a la biodiversitat. En aquest sentit, Altea apagarà les llums dels edificis municipals més emblemàtics, com són l’Ajuntament i l’Església de la Mare de Deu del Consol.

Jose Orozco, regidor de Medi Ambient, convida a la ciutadania a unir-se a la iniciativa apagant les llums, el dissabte 27 de març, de 20.30 a 21.30 hores. “Es tracta d’un símbol amb el qual volem recordar que la naturalesa ens brinda tot el que necessitem, per això hem de defensar-la ara per a salvaguardar la salut del nostre planeta i, al seu torn, la nostra pròpia salut i benestar”, conclou l’edil.

“L’Hora del Planeta” és una iniciativa global del Fons Mundial per a la Naturalesa –WWF, per les seues sigles en anglés–, que busca que governs, nacions, empreses, institucions i persones assumisquen el seu compromís quotidià amb el medi ambient. L’objectiu és el d’exigir pràctiques més eficients i responsables en l’ús de l’energia i dels recursos naturals, per a així reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i mitigar el fenomen del calfament global.

Pin It on Pinterest