Select Page

La Cambra de Comerç d’Alacant, en col·laboració amb la regidoria de Foment de l’Ocupació, han organitzat una jornada de portes obertes per informar sobre els beneficis del programa PICE del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. L’activitat se celebrarà el divendres 26 de març a les 11:00 hores en el Centre Social d’Altea en el carrer Marina Baixa, 2.

La xarrada va dirigida a joves entre 16 i 29 anys que estiguen buscant treball o millorar la seua ocupabilitat. Explicaran totes les parts d’este programa, com ara les entrevistes d’orientació, formació i qualificació. Per a participar serà necessari inscriure’s en el següent enllaç, ja que la jornada té aforament limitat al tractar-se de forma presencial: https://www.camaralicante.com/inscripcion/inscripcion?codEvento=DFORM21033PIFA

Maria Antonia Laviós ha apuntat que “estes jornades també són altament recomanables per a empreses que vulguen contractar gent jove pels beneficis fiscals que comporta”, ja que si contracten a joves que han finalitzat este programa, rebran una subvenció a fons perdut. “Per a rebre més informació o aclarir dubtes al respecte, els animem que s’inscriguen i vinguen a la jornada”, afegeix.

Pin It on Pinterest