Select Page

La regidoria de Turisme d’Altea, regida per Xelo González, ha signat un conveni de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana pel qual el municipi rebrà 50.000€ per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi, com el foment de Visit Altea i el Castell de l’Olla, entre d’altres. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea.

Com ha explicat la regidora, “l’any passat la quantia de la subvenció va augmentar en 5.000€, arribant als 50.000 i este any es manté la quantitat.” González ha agraït este fet ateses les circumstàncies socials que estem travessant a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Segons les dades facilitades per la responsable municipal de Turisme, “dels 50.000€ s’ha estipulat que 20.000 vagen destinats al Castell de l’Olla i en el cas que no es puga celebrar, estos diners aniran destinats a altres accions turístiques; 1.100€ es destinaran a la contractació de l’auditor que supervisarà la correcta inversió de la subvenció, requisit indispensable per a la concessió i els 28.900€ restants s’invertiran en accions de comunicació i promoció de l’oferta Visit Altea; com la contractació d’una campanya de publicitat exterior, en suports format monoposte de grans dimensions, en punts estratègics tant de la carretera AP-7 com a l’Autovia Alacant-Madrid que té per objectiu generar impactes en zones d’elevat trànsit de vehicles “.

“Esta és una acció consensuada al Consell Local de Comerç i Turisme”, ha apuntat Xelo González, qui ha conclòs agraint a Turisme Comunitat Valenciana este nou suport al municipi d’Altea.

Pin It on Pinterest