Select Page

La regidoria de Turisme ha organitzat un nou cicle de Rutes Guiades, que es duran a terme de l’1 a el 4 d’abril, amb motiu de la festivitat de Setmana Santa. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Xelo González.

Una activitat que, a conseqüència de la situació sanitària actual provocada per la COVID-19, comptarà amb un nombre màxim de participants, de manera que és necessària la inscripció prèvia dels interessats. Ha explicat la regidora, qui ha apuntat que “les rutes previstes s’han dividit en dos tipus d’activitat; una que compleix amb el format de visita guiada, en què el nombre màxim de participants serà de 14 més el guia i una segona qualificada com Gymkhana, destinada a públic familiar, en què el nombre màxim d’assistents podrà ser de fins a 30 persones, ja que els diferents grups no van a coincidir en un mateix espai”.

Es tracta d’una activitat gratuïta, les microrrutes seran guiades per Joan Such de Rutas en Altea i Tramuntana Aventura serà l’encarregada de les gimcanes. La ruta tindrà una durada aproximada d’1 hora i mitja i la gimcana de 2 hores.

Les visites tindran com a punt de partida diferents llocs del municipi com són l’Oficina de Turisme, Palau Altea o el pàrquing del riu Algar.

Les inscripcions s’hauran de materialitzar en l’Oficina Municipal de Turisme, c/Sant Pere 14; al mail altea@touristinfo.net  o telefonant al 965 84 41 14.

L’ús de la màscara és obligatori en tot el recorregut i es recomana calçat còmode.

Programació:

Dijous 1 d’abril

17: 00h Coneix Altea amb eixida des de la Tourist Info

Divendres 2 d’abril

11: 00h Gimcana Tramuntana des del pàrquing del riu Algar;

17: 00h. Coneix Altea, amb eixida a la Tourist Info

Dissabte 3 d’abril

11: 00h Gimcana Tramuntana amb eixida a Palau Altea

17: 00h Coneix Altea amb eixida a la Tourist Info.

Diumenge 4 d’abril

11: 00h Coneix Altea amb eixida a la Plaça de l’Església

A més d’estes rutes, els interessats a conèixer el patrimoni alteà poden fer-ho de forma online a través de l’aplicació PlayAltea, en la qual s’ofereixen audioguies com la del recorregut pel Camí Reial; el BIC Altea, Raval Mariner; entorns naturals de la serra Bèrnia i el riu Algar, entre altres propostes.

Pin It on Pinterest