Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha rebut en el seu despatx de l’Ajuntament a representants de l’Associació d’Hostalers d’Altea HOSPAL per a atendre les seues peticions de cara a la vinent temporada estival. A la cita també han assistit Xelo González, regidora de Turisme; Miguel de la Hoz, regidor de Comerç i Vicenta Pérez, portaveu del Grup Municipal Socialista.

Entre els temes tractats, els representants d’HOSPAL han proposat una reducció o la supressió de la taxa de recollida de residus sòlids urbans. A més a més, s’han mostrat preocupats per la manera que els poden afectar les futures obres del projecte del Front Litoral.

L’edil de Turisme ha volgut demostrar el suport de l’Ajuntament i els ha transmés que “estem treballant perquè les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, de les que ja hem fet la seua aportació, arriben tan prompte com siga possible”. I ha destacat que “també considerem important la condonació que hem fet per a tot l’any 2020 de l’ocupació de taules i cadires de la via pública. Considerem que a alguns d’ells els alleujarà les butxaques el fet de pensar que este any no hauran de pagar res sabent que han estat poc més d’un mes tancats”.

Per la seua part, el representant de Comerç ha donat importància al fet de mantenir este tipus de reunions per a tindre contacte directe amb els comerciants i hostalers. “Gràcies a estes reunions estem informats de primera mà sobre les seues necessitats i podem posar-nos a treballar per a cobrir-les, sobretot en estos temps tan complicats per a l’economia local”, afegeix.

En finalitzar la reunió, els hostalers han manifestat “estem contents amb les reaccions respecte a les preocupacions sobre el Front Litoral i esperem una resposta positiva en el tema de les taxes”.

Pin It on Pinterest