Select Page

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea convida a tot el sector comercial i empresarial d’Altea a la xarrada informativa telemàtica “Comerç electrònic: obligacions i drets dels que venen i els que compren” que tindrà lloc el proper dilluns 22 de març a les 20:00 per zoom.

Com explica el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, “a la xarrada s’informarà als participants de les opcions de venda que tenen disponible, amb la seua normativa aplicable i les característiques pròpies de la venda en línia amb les seues diferències respecte a les botigues físiques; així com es resoldran els possibles dubtes que tinguen els comerciants”.

Segons els detalls oferts pel regidor, la xarrada serà impartida per professionals reconeguts del sector que desenvolupen el seu treball a la Unió de Consumidors d’Alacant; una associació altament qualificada que treballa amb la majoria d’ajuntaments de la Província i que són els responsables de l’oficina de l’OMIC a l’Ajuntament d’Altea.

“Dins de les accions formatives que es realitzen des d’esta regidoria cada any, s’ha considerat convenient enfocar-la al comerç en línia ja que s’està treballant intensament en esta direcció amb la creació i llançament de www.alteamarket.com “; ha apuntat De la Hoz, que ha recordat que “la plataforma Altea Market engloba gairebé a un centenar d’empreses que estan treballant en esta direcció, de manera que des de la regidoria pretenem dotar els comerços amb els majors recursos i la major formació possible per que puguen enfocar la seua nova línia de negoci amb totes les garanties i seguretat”.

Miguel de la Hoz ha conclòs convidant a la participació i ha indicat que per poder accedir a la reunió cal clicar a l’enllaç https://us02web.zoom.us/j/87651206761?pwd=SW1FOWV3SG5QREs2T1Ztc3NKNTVRZz09

ID de reunió: 876 5120 6761

Codi d’accés: 955.399

Pin It on Pinterest