Select Page

Altea se sumarà a la iniciativa del Douzelage, presentada per Bundoran, per commemorar el dia de Sant Patrici, patró d’Irlanda, amb la il·luminació verda de l’ajuntament hui 17 de març. Així ho ha indicat la regidora d’Agermanaments, Vicenta Pérez.

Com ha recordat l’edil, Altea forma part del Douzelage des de la seua fundació el 1991 i des de llavors porta participant en les activitats que organitza. “I una de les activitats que porta celebrant-se és la de commemorar diferents dates que proposen els diferents municipis agermanats, com esta de Bundoran en la qual es demana que un edifici públic s’il·lumine de verd per celebrar Sant Patrici; per la qual cosa el 17 de març il·luminarem de verd l’Ajuntament per recordar l’agermanament europeu de què Altea forma part “. Ha afegit Vicenta Pérez.

Es tracta d’un projecte recolzat pel departament de turisme irlandès baix el nom de “Tourism Ireland’s Global Greening initiative for 2021” a què se sumen nombroses ciutats a nivell internacional.

L’any passat Altea també es va adherir a esta convocatòria i va participar al costat d’altres municipis del Douzelage. Les fotografies es poden veure en el enllaç https://douzelage.eu/2020/03/23/9-douzelage-partners-turn-green-for-st-patricks-day/

Pin It on Pinterest