Select Page

La regidoria de Sanitat posa els mitjans necessaris perquè aquells alteans i alteanes que no tinguen transport per desplaçar-se al Centre de Salut a vacunar-se puguen fer-ho. Així ho ha anunciat el regidor d’àrea, José Luis León Gascón.

Com ha explicat l’edil, “des de la regidoria s’està pendent de com transcorre el procés de vacunació al municipi i posem a disposició de la ciutadania comoditats perquè puguen desplaçar-se fins al Centre de Salut per a rebre la vacuna”. “Com ja vaig indicar en el seu moment, s’està facilitant l’aparcament a aquells vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda que van a vacunar-se, així com també posem a disposició d’alteans i alteanes el seu transport, en cas de no tenir el mateix, prèvia petició en el departament de Serveis Socials”; ha afegit el responsable municipal de Sanitat i Benestar Social.

“Este servei de transport fins al Centre de Salut per a rebre la vacuna ha de sol·licitar-se mitjançant mail a altea.ssociales@cv.gva.es o telefonant al 966 88 27 02 a través de l’extensió 2502. Les telefonades sempre s’han de realitzar en horari de matí i es facilitarà un telèfon de contacte”; ha matisat León Gascón.

El regidor ha conclòs apuntat que en la present setmana s’administraran 240 vacunes, de les quals 180 corresponen a la segona dosi per a majors de 90 anys i 60 primeres dosis a majors de 80 anys.

Pin It on Pinterest