Select Page

Ahir van entrar en vigor les noves mesures que Generalitat ha establit per a combatre la COVID-19. Pel que fa a les instal·lacions esportives, el regidor d’Esports, Pere Barber, ha informat de les mesures concretes que se seguiran al municipi.

Entre l’actualització de mesures destaca que ja es permet la realització d’activitats en les instal·lacions públiques, tant a l’aire lliure com a l’interior dels pavellons, per a qualsevol grup d’edat. No obstant això, els grups amb xiquets d’infantil i primària estan limitats a un màxim de deu persones i a un 30% de l’aforament en interiors. A més a més, als pavellons serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment. Les instal·lacions ara poden estar obertes fins a les 22 hores, que fins ara era fins a les 20 hores.

Barber també ha comentat que, de moment, les competicions continuen aturades per als clubs locals, exceptuant alguns casos que, per la seua categoria, tenen accés a places de nivell estatal com són el bàsquet o l’handbol. Estos equips ja han pogut competir durant el passat cap de setmana i seguirà així fins que arriben noves mesures per part de la Generalitat. Esports ha decidit no permetre l’accés al públic en estos moments, tot i que Generalitat sí que ho permet amb algunes limitacions. Esta mesura es troba en constant revisió atenent a la situació en el municipi.

Pel que fa a la piscina i el gimnàs municipal, les noves restriccions si permeten l’ús d’estes instal·lacions amb un 30% de l’aforament. Malgrat això, “des de la regidoria d’Esports s’ha decidit mantenir-les tancades per la despesa que suposa obrir-les per a un públic tan limitat”, indica Pere Barber. I ha expressat la intenció de “reobrir estes instal·lacions quan les restriccions siguen més obertes i es permeta major aforament”. Estes mesures es mantindran almenys fins al 12 d’abril, coincidint amb els terminis establits per la Generalitat.

Pin It on Pinterest