Select Page

La Regidoria de Medi Ambient, en col·laboració amb la de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Altea, té en marxa un projecte d’estalvi i eficiència energètica pensant en la ciutadania del municipi.

“Des de l’inici del projecte de l’Oficina Verda, pensem a crear un espai d’atenció personalitzada per a la ciutadania en general. A més, a principis d’este 2021, s’ha fet extensiu als negocis locals del municipi, tan castigats per la pandèmia, amb la idea de reduir les seues despeses fixes al màxim i així minimitzar els danys econòmics que ha suposat el tancament durant setmanes.” Així ho exposa Jose Orozco, edil de Medi Ambient.

Fent un pas més, Orozco ha anunciat que es llançaran dos tallers en línia a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea, www.youtube.com/ajuntamentdaltea. El primer d’ells estarà orientat a donar instruccions clares per a reduir la factura energètica dels  llars dels ciutadans. El taller serà emés el dimarts 16 de març, demà mateix, a les 19.00 hores tenint una durada de 20 minuts.

El segon taller serà el pròxim 27 d’abril i estarà orientat als xicotets negocis i comerç local d’Altea. “A més de tractar assumptes generals de contractació d’electricitat, de manera més específica, també es treballaran assumptes d’eficiència energètica”, ha explicat Orozco que afegia que  “tenim l’obligació d’incidir de manera especial en defensa del teixit empresarial del municipi, estàn donant-se uns estalvis sorprenents i aquestes iniciatives promouen una recuperació més ràpida de la seua situació”.

Aquests tallers persegueixen reforçar les següents sessions d’atenció personalitzada de l’Oficina Verda, situada en la segona planta de la Casa de Cultura. Les consultes podran realitzar-se els dies 18 de març, 15 i 29 d’abril, 13 i 27 de maig i 10 de juny; en horari de 16 a 20.30 hores.

El regidor recomana apuntar-se des de ja per la creixent demanda de cites per a descobrir el marge d’estalvi que es pot aconseguir fent uns ajustos en la contractació de l’energia que es necessite. Es poden reservar horaris amb cita en la web: https://www.altea.es/citaprevia

“És tasca de tots cuidar l’entorn i el medi ambient per a millorar la nostra qualitat de vida, i això depén de fer un ús racional dels recursos de primera necessitat com l’energia”, conclou Jose Orozco.

Pin It on Pinterest