Select Page

A partir del dimarts 23 de març podràs realitzar les teues compres a www.alteamarket.com.

En el matí de hui ha sigut presentat el market place, Altea Market, que posa a l’abast de la ciutadania la compra en línia a les botigues d’Altea. Una iniciativa de la regidoria de Comerç que ha comptat amb la col·laboració de les associacions de comerciants i empresaris, ALCEA i FEvA i que hui ha presentat un ampli catàleg d’empreses i productes, al temps que anunciat que a partir del pròxim dimarts 23 de març ja es podran realitzar compres.

La presentació de la plataforma de venda online per al comerç d’Altea ha anat a càrrec de l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz; Pablo Saval, representant de ALCEA i membre de la comissió Market Place i Sergio Pastor, president de la Asociación Feria de Eventos de Altea.

“Altea Market és una plataforma digital que permetrà la venda en línia de qualsevol comerç o empresa de la població, així com també que qualsevol persona puga comprar al comerç d’Altea des de qualsevol part i rebre el seu producte en 24 o 48 hores”; així ha descrit este nou servei el responsable municipal de Comerç, que ha apuntat que “a dia de hui, la plataforma compta amb la participació de 68 empreses i 4.315 productes i serveis de tota mena. A més de la inscripció de 15 empreses que estan acabant de tancar la seua informació de negoci i els seus productes, que ho faran en els propers dies”.

Per a Miguel de la Hoz, “era necessari adaptar-se als nous temps i a la digitalització del comerç i la pandèmia que estem travessant ha estat el cop definitiu que ens ha empès a materialitzar este projecte en el menor temps possible”. “Es va crear al setembre una taula de treball per tirar-lo endavant i des de llavors hem fet moltes reunions i hores de treball que, amb un full de ruta, ens ha permès posar en marxa el projecte en pocs mesos, ja que vèiem imprescindible l’ajuda al comerç local, sobretot en l’apartat de vendes en línia”.

La iniciativa, finançada per la regidoria de Comerç i la xarxa Afic de la Generalitat Valenciana, hui comença la seua campanya de llançament, dividida en dues fases; la primera que tindrà una durada de 15 dies i que està composta per accions que tenen com a objectiu atraure trànsit al web i la segona fase, d’uns dos mesos, enfocada a accions que porten a el major nombre de vendes possible.

La iniciativa ha comptat també amb una estratègia de publicitat i comunicació que ha inclòs la creació d’un logotip, una marca comercial, una tipografia que identifique el Market Place i un disseny per a la paqueteria, entre d’altres.

Miguel de la Hoz ha mostrat el funcionament de www.alteamarket.com en la qual es pot trobar el mateix catàleg que a la botiga física, però amb la possibilitat de realitzar la compra de tot tipus d’articles, els 365 dies de l’any i els enviaments es garanteixen en 24 / 48hrs.

El regidor de Comerç ha avançat que s’està treballant en una ràpida incorporació de l’hostaleria a la plataforma; així com ha animat a comerciants, empresaris i ciutadania a fer ús de la mateixa.

Per la seua banda, els representants de les dues entitats col·laboradores en el desenvolupament i posada en marxa d’Altea Market, ALCEA i FEvA, han agraït a l’Ajuntament d’Altea el “important suport al comerç alteà que suposa la posada en marxa d’esta plataforma de vendes en línia”. Així com han recalcat els beneficis que ofereix esta iniciativa en uns temps en què molts usuaris estan apostant cada vegada més per un model de compres que estalvia temps, evita aglomeracions i posa al teu abast els productes del comerç local qualsevol dia de la setmana. I tot això baix la garantia d’una plataforma de vendes en línia nascuda de la col·laboració institucional i les principals associacions comercials del municipi.

Pin It on Pinterest