Select Page

La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives d’Altea, UPCCA, depenent de la regidoria de Sanitat i Benestar Social, ha participat en la I Jornada sobre Prevenció d’Addiccions amb Perspectiva de Gènere organitzada pel colectiu d’UPCCA de la Comunitat Valenciana. Les activitats es van desenvolupar de manera telemática mitjançant la plataforma TEAMS.

Els objectius de la jornada han sigut conscienciar sobre els estereotips de gènere i ampliar la mirada del personal que treballa en l’àmbit de la prevenció d’addiccions per a aconseguir intervencions inclusives i augmentar la qualitat d’aquestes. Així ho ha donat aconéixer el regidor de l’àrea, José Luis León Gascón.

En representació de l’organisme local ha asistit la psicòloga Paloma Andrés, qui comenta que “la jornada va transcorrer amb un excepcional contingut de les jornades, amb bon ritme y molt bona coordinació realitzada pels organitzadors”.

Per la seua part, l’edil agraix i fa especial menció “a totes les UPCCA de la Comunitat Valenciana pel gran treball, proximitat i voluntat en estos moments tan especials en l’àmbit sanitari”.

Pin It on Pinterest