Select Page

Representants de l’empresa SafirFruits i de l’Ajuntament d’Altea van mantenir una reunió per a la creació d’una Borsa d’Ocupació per a la recol·lecta del nispro. En la mateixa reunió es va acordar que l’oferta de treball serà per als mesos d’abril i maig, i aquelles persones interessades, podran apuntar-se fins al 26 de març fent arribar el seu currículum a l’Agència de Desenvolupament Local i Ocupació, bé per correu electrònic en adl.altea@gmail.com o adl2.altea@gmail.com; o bé acostant-se al Carrer Pont de Moncau, 14, a la Casa de Cultura, on està situada l’oficina de l’ADL. Els llocs de treball que s’ofereixen pertanyen a recol·lectors, classificadores i envasadores per a la fruita del nispro.

SafirFruits inicia la campanya de nispro 2021 i per a aquesta campanya, requereix personal per a dur-la a terme en les instal·lacions situades en la Partida Montahud, 36 d’Altea, declarava Guillermo Caldeira, propietari de l’empresa.

Per part seua, Jose Orozco, regidor d’Agricultura, assegurava que “des de l’Ajuntament aquesta iniciativa la veiem positiva en el moment en el qual es donen les condicions per a salvar moltíssimes col·lectes de nispro per a la següent temporada. Valorem positivament que SafirFruits S.L. apareguera en el 2020 i que les previsions que tinga de creixement a l’hora de comercialitzar els quilos de nispro vagen en augment aquest mateix any”.

Maria Antonia Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació, afirmava “que és una molt bona notícia que s’òbriga aquesta borsa d’ocupació per a poder treballar aquests mesos. Ens trobem en una situació molt complicada per a moltes famílies, i aquesta oferta de treball pot alleujar-los una mica. Des de l’Ajuntament i des d’aquesta regidoria continuarem buscant més oportunitats laborals per a poder oferir a la nostra ciutadania”. Al mateix temps, agraïa a SafirFruits i a Pronismb S.L. la possibilitat de crear aquesta Borsa d’Ocupació i animava a tots els alteanos i alteanas que estiguen interessats en aquesta oferta, “que ens facen arribar com més prompte millor els seus currículums”. L’únic requisit que se sol·licita, és que estiguen empadronats o empadronades en el municipi d’Altea.

Pin It on Pinterest