Select Page

La regidoria de Joventut ha organitzat un taller de llengua de signes de nivell A1 homologat per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Fesord. L’activitat està dirigida a joves d’entre 16 i 30 anys.

El curs començarà el 30 de març fins al 19 de juny de 2021. No obstant això, els i les joves poden fer el curs al seu propi ritme mitjançant la plataforma web, on tindran a la seua disposició totes les classes virtuals i el material necessari per a aprendre durant el seu temps lliure.

Les inscripcions es podran fer des de hui mateix fins al dia 25 de març o fins que s’esgoten les 25 places que s’ofereixen al telèfon 627 47 20 83 o al correu electrònic joventut@altea.es.

Segons detalla Marta Lloret, edil de Joventut, “vam fer una enquesta als i les joves del municipi per saber si els interessava este curs i la resposta va ser positiva”. Es tracta d’un gest més a favor de la inclusió i la implicació de la joventut en la presa de decisions.

Pin It on Pinterest