Select Page

Les regidories d’Igualtat i Comerç, encapçalades per Vicenta Pérez i Miguel de la Hoz, respectivament; han preparat uns adhesius dirigits als establiments comercials d’Altea per a transmetre el compromís dels locals amb el 8-M, Dia de la Dona. Els mateixos edils s’han desplaçat per a repartir els distintius personalment.

La representant d’Igualtat comenta que, “a proposta d’una representant d’una associació que, a més és empresària, durant l’última sessió del Consell de les Dones va sorgir la idea d’oferir alguna cosa distintiva perquè els comerços del nostre municipi se sumaren a esta data tan reivindicativa com és el 8-M”. A més, “estos adhesius han sorgit amb la idea que l’establiment on es penge estiga reconeixent la seua satisfacció de treballar per la igualtat”.

Per la seua part, de la Hoz detalla que “juntament amb els comerciants, volem aportar eixe granet d’arena per a reivindicar este dia tan assenyalat de l’any, demostrant que els comerços estan compromesos amb la igualtat, ja siga amb el tracte amb els clients o els seus treballadors”.

Els interessats en disposar de l’adhesiu per al seu establiment poden dirigir-se a les regidories d’Igualtat o Comerç per a sol·licitar-les.

Pin It on Pinterest