Select Page

La Biblioteca Pública Municipal celebrarà el Dia de la Dona, 8 de març, amb una mostra d’una selecció del fons bibliogràfic. Amb esta activitat i l’elaboració d’un butlletí informatiu, Cultura reivindica la igualtat de drets entre dones i homes. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Aurora Serrat.

Com ha explicat l’edil, el butlletí es podrà consultar a la web i xarxes socials de les biblioteques d’Altea.

En paraules de la regidora de Cultura i el bibliotecari municipal, Ignacio Beltrán, “no es tracta de ser reivindicatiu un dia a l’any, la lluita pels drets de la dona s’ha de tenir present durant tots els dies de l’any i tant de bo arribe el dia que no haguem de celebrar el Dia de la Dona, perquè això significarà que no hi ha desigualtat entre homes i dones”.

“Que millor lloc que la Biblioteca Pública Municipal per a transmetre i fer visible el paper de les dones en la nostra societat”; ha conclòs Aurora Serrat, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, que ha convidat a la participació.

Pin It on Pinterest