Select Page

Amb motiu de la celebració del dia del voluntariat de Protecció Civil, ahir 1 de març, Jaume Llinares, alcalde d’Altea i Miguel de la Hoz, regidor de Seguretat Ciutadana; van donar suport a l’agrupació local d’este col·lectiu i van fer un reconeixement per la tasca que realitzen. Es tracta d’un treball altruista que s’ha vist reforçat en 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19. Així ho explicava l’edil.

Normalment, l’agrupació dedica entre 1.000 i 1.500 hores de servici a l’any, especialment cobrint actes, festes, esdeveniments esportius, desfilades, etc. No obstant això, el passat any van realitzar 2.534 h de servici, tot i que va ser un any sense quasi activitats festives. Segons el representant de Seguretat Ciutadana local, “estes dades remarquen el gran treball dels 15 voluntaris que hui dia formen la plantilla”. De la Hoz destacava les actuacions referides al control de mesures de prevenció contra la COVID-19 al mercadet, les platges i el nucli antic, i el repartiment de material sanitari i aliments als més necessitats durant el confinament total. A més, han continuat amb la cobertura dels actes habituals, com dia de tots sants, carrera 9 d’octubre, concerts, cinema d’estiu, etc.

Per últim, el regidor donava les gràcies pel fet que “sempre que els necessitem, estan dispostos a donar-ho tot per ajudar”. Per la seua part, l’alcalde ha agraït personalment i en nom de la ciutadania, la feina que realitzen desinteressadament en benefici del municipi.

Pin It on Pinterest