Select Page

Després de la parada obligatòria a causa de la crisi de la COVID-19 al 2020, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea torna a programar un dels grans projectes culturals del municipi com és la Nit de l’Art, que enguany celebrarà la seua IV Edició els dies 3, 4 i 5 de juny.

“Amb l’ànim de dinamitzar la cultura i la creació contemporània al municipi d’Altea, la Nit de l’Art es planteja com un espai viu d’experimentació i trànsit artístic”; explica la regidora de Cultura, Aurora Serrat, que ha apuntat que “es tracta d’una convocatòria oberta, adreçada a la selecció d’innovadors projectes de vídeo creació, instal·lació o performance per a conformar un itinerari artístic temporal al nucli urbà”.

Els artistes interessats a participar poden descarregar-se les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea o al Facebook de la Nit de l’Art. El termini de presentació de projectes s’obri l’1 de març i s’allarga fins al dia 28 del mateix mes.

A més, la responsable municipal de Cultura ha ressaltat que “la Nit de l’Art s’obri també a tots els artistes i artesans locals que vulguen formar part del circuit guiat d’Open Studios Nit de l’Art / Altea 2021 amb una convocatòria oberta”. Els interessats a participar poden enviar un correu a nitdelartaltea@gmail.com  de l’1 al 28 de març.

 

“Tot i la satisfacció de continuar treballant i programant estes activitats, som conscients de la situació sanitària de moment pel que s’aplicaran totes les mesures, normatives i recomanacions que marquen les autoritats sanitàries i sense cap dubte estaran incloses durant tots els actes i actuacions”; ha matisat Aurora Serrat, que ha conclòs animant a la participació.

Bases de la convocatòria en https://www.altea.es/es/concejalias/cultura/actividades/nit-de-lart/

Pin It on Pinterest