Select Page

Hui dijous i demà divendres 26 de febrer, EuroAltea i les associacions Creu Roja a Altea, De Amicitia i Cor Exprés participen en les jornades de Responsabilitat Social Corporativa del projecte europeu URBACT: Ciutats Voluntàries.

Segons els detalls de l’edil de Projectes Europeus, Mari Laviós, Altea participa al costat dels socis del projecte Capizzi, Itàlia; Radlin, Polònia; Arcs de Valdevez, Portugal; Athy, Irlanda; Altena, Alemanya; Pregrada, Croàcia i Athienou, Xipre.

La responsable municipal comenta que “la Responsabilitat Social Corporativa segueix sent l’eix principal de la trobada, on EuroAltea, juntament amb les seues associacions locals del ULG, Grup de Treball Local, continuarem estudiant la seua correcta implantació a Altea”.

Laviós ha explicat que “l’agenda de treball de les jornades marca diferents debats i accions per compartir les bones pràctiques respecte a la Responsabilitat Social Corporativa, a més de visites guiades virtuals i grups de treball”.

“La participació de l’Ajuntament d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea, mostra la seva continu interès i la seva aposta pel desenvolupament d’Altea i la seva projecció en l’àmbit internacional”; conclou Mari Laviós.

Pin It on Pinterest