Select Page

Amb motiu d’agilitzar el procés de vacunació contra la COVID-19 en la localitat, el regidor de Sanitat, José Luis León Gascón, informa de l’habilitació d’un formulari web per a actualitzar les dades dels usuaris en el sistema SIP. Poden fer-ho a través de: http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

Segons el mateix edil, “és fàcil que aquesta setmana estiguem esperant una crida del centre de salut de la localitat i que aquesta no arribe perquè tenim desactualitzat el nostre número de telèfon o adreça de correu electrònic”. I afig: “Per a això, facilitem una pàgina web on poder actualitzar les dades perquè no hi haja cap error a l’hora de posar-se en contacte des del Centre de Salut d’Altea amb les persones a vacunar”.

De la mateixa manera, León Gascón anuncia que aquesta setmana començarà la crida de totes les persones majors de 80 anys i grans dependents de la localitat, als quals se’ls anirà donant cita per a la primera dosi de la vacuna. Així mateix, seguint amb el pla de vacunació establit, a partir del dia 1 de març també seran convocats els membres del cos de la Policia Local d’Altea.

Pin It on Pinterest