Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Foment de l’Ocupació i Infraestructures, encarregades de la gestió de les platges, ha donat a conéixer una oferta de treball per a les temporades de Setmana Santa i estiu, a càrrec de l’empresa Ambumar SyA. Així ho han donat a conéixer els edils d’ambdues àrees, Maria A. Laviós i Diego Zaragozí, respectivament.

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha detallat que “l’oferta va dirigida a tots aquells i aquelles que vulguen exercir de socorristes, patrons, tècnics o infermers a les nostres platges quan arribe el bon temps al municipi, si les restriccions ho permeten”. Per la seua part, Maria Antonia Laviós, ha recordat que “des del Consistori continuem apostant per l’ocupació al municipi i treballem per oferir i traslladar totes les oportunitats que ens arriben per contractar alteans i alteanes”.

Per a procedir amb la inscripció, les persones interessades en esta oferta han d’enviar un correu electrònic al departament de recursos humans de l’empresa, rrhh@ambumar.com, amb l’assumpte ‘Proceso Selección Altea NOM’ i adjuntar el currículum.

Pin It on Pinterest