Select Page

Les regidories de Turisme i Comerç, regides per Xelo González i Miguel de la Hoz, respectivament, continuen apostant per fer d’Altea una destinació segura i per això han impulsat a través de l’empresa SIGGO plans de contingència per als sectors comercial i hostaler. Així ho han donat a conèixer els dos edils.

Una iniciativa que era donada a conèixer el passat 2 de novembre en una reunió telemàtica mantinguda amb estos sectors i en la qual s’ha estat treballant per facilitar als comerços i hostalers que ho requereixen el document “Pla de Contingència”. Un pdf autorrellenable que pretén ajudar les empreses a disposar d’este pla i que no ho hagen fet ja en els seus establiments.

El Pla de Contingència està basat en una avaluació de riscos que permeta identificar un conjunt de mesures i opcions bàsiques concretes de resposta, que s’han de prendre per afrontar de manera adequada i efectiva tant a nivell de prevenció dels contagis, com del manteniment productiu de l’empresa.

“Este Pla de contingència és important perquè les empreses han de tenir-lo per prevenir la transmissió del COVID-19 als seus treballadors i també als seus clients; a més de que és un requisit legal que cal complir”; explica Severino Signes, CEO del grup Siggo, que afegeix que “és una mesura per la qual aposta l’Ajuntament perquè es reduïsca la transmissió del COVID en els establiments i suposa un pas més cap a la destinació segura que se suma als webinars realitzats l’any passat”; ha concretat Signes.

A més del Pla, es facilitarà als comerços i hostalers un document explicatiu amb les indicacions necessàries per a la seua realització. Una vegada completat el document “Pla de Contingència”, este  podrà ser descarregat.

Per accedir a estos documents caldrà omplir un breu formulari a

https://docs.google.com/forms/d/1VeOb0EfXKPDM5xumKXk36lF2gFI0HhqbGOq-VlOYVig/edit?usp=sharing per a comerços i en https://docs.google.com/forms/d/1RBRACmDxJXe4RpEdCK8Ij6zuLhqbpkJlxTlksqLEJug/edit?usp=sharing  per a la hostaleria.

Tots dos edils han recordat que, tal com es va indicar en la reunió, el Pla de Contingència és un document indispensable per aconseguir el distintiu diferencial “Altea en confiança”.

Pin It on Pinterest