Select Page

El regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón, ha anunciat que demà, 18 de febrer, donarà inici al Centre de Salut d’Altea la vacunació a la població alteana major de 90 anys.

Com ha explicat l’edil, “la vacuna a cada usuari i usuària major de 90 anys s’administrarà després d’haver estat citat o esmentada prèviament a través d’una telefonada del propi centre de salut”. “Pel que en el dia de demà es procedirà a la vacunació dels esmentats en el dia de hui i així successivament durant tota una setmana. Període que es preveu dure la vacunació a este sector de la població que suma 236 persones al municipi”; ha afegit el responsable municipal de Sanitat, que ha recordat la necessitat de complir amb les mesures de seguretat recomanades com són l’ús de la màscara i el distanciament social.

A més, José Luis León Gascón ha avançat que a partir de la próxima setmana seran els grans dependents del municipi els que comencen a ser citats per ser vacunats també.

L’edil ha informat del tall del carrer Galotxa, durant el temps que dura la vacunació, en la qual es troba situat el Centre de Salut, amb l’objecte que només puguen accedir-hi els usuaris del Centre de Salut que presenten dificultats de mobilitat i especialment els vehicles que traslladen a estos majors citats per a ser vacunats per així facilitar el seu accés a l’edifici sanitari.

José Luis León Gascón ha conclòs agraint, una vegada més, als sanitaris la tasca que estan exercint i els ha animat a seguir amb l’esforç que estan realitzant des de l’inici de la pandèmia. Sanitaris que porten diversos dies formant-se per conèixer els protocols que requereix cadascuna de les vacunes que es van a administrar i poder així realitzar de forma correcta la vacunació.

Pin It on Pinterest