Select Page

La Regidoria d’Igualtat, encapçalada per Vicenta Pérez, anuncia l’organització de la primera edició de la Cursa de la Dona d’Altea. “Enguany, a causa de les restriccions sanitàries, el plantejament de les activitats habituals per commemorar el dia de la dona, es veuen afectades” assenyala la regidora. També afegeix que “amb la prioritat absoluta de recordar la lluita cap a una igualtat real entre dones i homes, que s’ha comprovat amb les restriccions provocades per la pandèmia com és de fràgil mantenir-la quan no està completament assolida, no volem deixar de reivindicar el 8M per seguir amb un treball cap a la igualtat on homes i dones han d’anar junts per a aconseguir una societat millor”. L’activitat es desenvoluparà de manera virtual entre el 8 i el 14 de març.

La prova consisteix a realitzar un recorregut lliure de 5 km i registrar-la amb l’aplicació “Cruzando la meta”. La inscripció és gratuïta i s’haurà de gestionar mitjançant la pàgina http://bit.ly/inscripciocursadonaaltea2021.  Una vegada completada, les corredores i els corredors rebran en el seu domicili el dorsal de participació.

Com tota cursa solidària, a l’arreplegada del pack del corredor/a es podrà fer una donació de 2 € destinada a l’associació Mujeres con Voz; dit pack està compost per una camiseta, una gorra i una bossa commemorativa.

Amb la finalització del termini, es crearà un rànquing amb els millors resultats per a conéixer als guanyadors de la carrera. L’edil anima a tothom a participar d’aquesta activitat que s’emmarca en les activitats organitzades amb motiu del 8-M del Dia de la Dona i, insisteix en “el valor solidari i reivindicatiu de la carrera”.

Poden trobar tota la informació al respecte en https://clmvirtualraces.es/altea/.

Pin It on Pinterest