Select Page

La Generalitat Valenciana amplia els terminis respecte al segon i tercer període del Bo Viatge Comunitat Valenciana. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez.

Concretament, en la fase vigent es prorroga la possibilitat de realitzar les reserves fins al 31 de maig i amplia el termini per a poder viatjar fins al 15 de juny. En quant  a la temporada després de l’estiu, corresponent a viatges entre el 15 de setembre i el 31 de desembre, les reserves s’hauran de realitzar entre el 15 de setembre i l’1 de novembre.

La responsable municipal de Turisme recorda que esta ajuda es pot sol·licitar per qualsevol ciutadà de manera particular a la plataforma bonoviajecv.gva.es i, també, directament mitjançant les agències de viatges i allotjaments que s’hagen adherit al programa. Per emplenar la sol·licitud es necessita signatura electrònica i emplenar una declaració responsable assegurant que compleixes els requisits de majoria d’edat i empadronament.

Finalment, Xelo González anima els alteans i alteanes a participar d’este programa Bo Viatge: “Es tracta d’una nova oportunitat de poder conéixer i gaudir del patrimoni de la Comunitat Valenciana per un preu molt reduït i, al mateix temps, activar l’economia en un sector que segueix greument afectat per les restriccions contra la pandèmia”.

Pin It on Pinterest