Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez; i el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco; acompanyats per l’empresa encarregada, el tècnic d’urbanisme, el director del centre i representants de l’AMPA, han visitat el CEIP l’Olla per valorar les actuacions que s’estan portant a terme en el centre mitjançant el Pla Edificant, finançat per la Conselleria d’Educació. Concretament, estes obres se centren en l’ampliació de l’edifici principal per a fer possible l’eliminació de les aules prefabricades amb un cost de 188.000 euros.

Actualment, l’activitat del centre s’està efectuant des de la casa Villa Gadea durant l’execució de les obres. Vicenta Pérez afirma que “amb l’estat de les obres comprovem que cada vegada estem més a prop que els xiquets puguen tornar a donar classe en el seu centre habitual”.

Per la seua part, Jose Orozco explica: “Aquesta execució del Pla Edificant està centrada en l’eliminació de les dues aules prefabricades i la seua construcció. Però, també, la reestructuració, ampliació i regularització dels nivells de la zona exterior, que està suposant una millora en l’aprofitament de l’espai perquè els xiquets gaudisquen d’ell durant el temps lliure”.

Pin It on Pinterest