Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Educació, que té per responsable a Vicenta Pérez, signava dimarts passat la recepció de l’aula prefabricada que albergarà el servei de menjador del CEIP Les Rotes mentre duren les obres del nou menjador. Una actuació, la de la construcció del nou menjador de les Rotes, que està emmarcada dins del Pla Edificant de la Generalitat que ha invertit en el municipi 1.600.000€ en millorar les infraestructures dels centres educatius públics.

En el transcurs de la visita al centre i posterior signatura de l’acta van estar presents la pròpia responsable municipal d’Educació, Vicenta Pérez i el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco; el director territorial d’Infraestructures Educatives, Pablo Soriano; la directora de CEIP les Rotes, Lidia Reina i els tècnics municipals de les dos administracions implicades en esta actuació adscrita al Pla Edificant; la Conselleria d’Educació, que és qui finança el projecte i el consistori, que és qui l’executa.

Com ha recordat l’edil, “este nou menjador escolar és un projecte reivindicat des de fa molts anys i sol·licitat pel CEIP Les Rotes i pel Consell Escolar Municipal, de què ja vam començar a veure com es va materialitzant gràcies al Pla Edificant amb els esforços i coordinació de Conselleria d’Educació i del nostre Ajuntament. En breu serà una realitat de la que es beneficiarà tota la comunitat educativa del centre “.

Vicenta Pérez ha conclòs agraint esta inversió de la Conselleria, “que millorarà molt la qualitat del servei de menjador en el CEIP Les Rotes”.

Pin It on Pinterest