Select Page

En estos moments, l’encreuament situat a la eixida de l’antiga autopista i l’accés a Altea la Vella es troba en obres i l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí ha donat a conèixer el motiu d’esta actuació.

“Des que s’ha alliberat l’autopista, l’Ajuntament ha sol·licitat en diverses ocasions a Carreteres l’execució d’una rotonda al encreuament ubicat en l’accés a Altea la Vella i l’AP-7 i de moment han considerat la construcció d’una llàgrima partida al mateix perquè els cotxes que pugen a Altea la Vella i que vulguen tornar a baixar a Altea, puguen en el mateix encreuament donar la volta i no hagen de fer una maniobra dificultosa més endavant, com pot ser a l’entrada de Las Mimosas”; ha explicat l’edil.

“A més d’esta millora, des de l’Ajuntament continuem insistint en la necessitat, cada vegada més urgent, de la construcció d’una rotonda que dóne més facilitat al encreuament i sobretot més seguretat”; ha insistit el responsable municipal d’Infraestructures.

Pin It on Pinterest