Select Page

Hui, dilluns 1 de febrer, ha començat la fase de votació dels projectes finalistes de la quarta edició dels pressupostos participatius. La votació finalitzarà el proper 14 de febrer a les 23.59 h.

A l’igual que en anteriors edicions, el procés de votació es podrà fer de dos maneres, a través de la web alteaparticipa.es o bé de forma presencial, on es podrà triar fins a tres de les deu propostes elegides pel Consell de Participació. S’habilitaran punts de votació física per a aquella gent que no pot votar per Internet que pròximament s’anunciaran per a facilitar la votació. Podran votar tots els majors de 16 anys que estiguen empadronats i empadronades a Altea a data del 30 de desembre del 2020.

Maria Antonia Laviós, regidora de Participació Ciutadana, anima a participar en aquest procés i destaca que “és molt important la implicació de la ciutadania en estes votacions, ja que ens ajuden a millorar el nostre poble executant aquelles propostes de la gent del poble”. “El Carreró del Forn de la. Viuda, la millora de l’accessibilitat al poliesportiu, la millora de la Barri de Cap Blanc, l’escultura “Amb el nom d’Altea” han estat propostes guanyadores i executades, i en breu també ho serà la millora de Pont de Moncau”, afegeix.

Poden seguir també tota la campanya informativa a través de les xarxes d’Altea Participa, a Facebook i Instagram, per conèixer  un poc més totes les propostes que han resultat finalistes i que poden votar.

Pin It on Pinterest