Select Page

La Regidoria de Noves Tecnologies, amb Pere Barber al capdavant, ha anunciat que ha començat el procés d’instal·lació d’antenes wifi d’ús públic per part de l’empresa FOX telecom. Aquesta intervenció ha sigut possible gràcies a la subvenció obtinguda des de la Regidoria de Projectes Europeus i la seua oficina EuroAltea, encapçalades per Mari Laviós, dins del programa “Wifi4EU”.

Amb estos dispositius es donarà senyal wifi gratuïta d’alta velocitat en punts clau de la localitat com: Ajuntament i Plaça José Maria Planelles (incloent la parada Garganes del TRAM), Casa de Cultura (fins la parada de taxis i Plaça del Mestre de la Música), platges de la Roda i l’Espigó, Ciutat Esportiva i Extensió Administrativa d’Altea la Vella.

Respecte a les característiques tècniques, la velocitat a la que es podrà navegar serà de 60 Mbps, duplicant la velocitat que s’exigeix per a l’obtenció de la subvenció. A més, per a donar més estabilitat a la xarxa, alguns punts estan units per fibra. Pere Barber insisteix en que “el sistema utilitzat per a donar aquest servei, compleix amb els estàndards més alts de seguretat”. “Tot i que es una xarxa lliure, compta amb totes les garanties com si fos una wifi privada ”, indica.

L’inici de les proves està previst que es realitze a finals de febrer.

Pin It on Pinterest