Select Page

El passat dijous 21 de gener, a causa de la situació sanitària, el Club Nàutic d’Altea es va veure obligat a procedir al tancament temporal de la seua escola esportiva i el restaurant Bon Vent, però, la seua activitat portuària segueix operativa.

Després de l’inici de la pandèmia i l’estat d’alarma, al Club Nàutic d’Altea li ha tocat adaptar-se regularment per complir les mesures recomanades per sanitat, limitant així l’activitat de les seues diferents departaments; una situació insostenible econòmicament per a una entitat sense ànim de lucre com és el propi club, el qual es va veure obligat a fer efectiu un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) el 23 de març de 2020.

Les noves mesures extraordinàries implantades el dia 21 de gener que prohibien tota activitat esportiva organitzada per clubs, centres esportius, etc han obligat al CN ​​Altea a acollir-se de nou a un ERTO que afecta la plantilla de l’oficina esportiva i el restaurant Bon vent.

Malgrat estes mesures, el servei portuari i la zona de varador segueixen operatius al 100%, la qual cosa és un factor positiu que permet sustentar l’activitat econòmica del club en un moment com este, sobretot al trobar-nos en l’època hivernal que és quan es realitzen la majoria de les reparacions i el manteniment de les embarcacions.

La zona de varador va ser una de les primeres instal·lacions amb què va comptar el CN ​​Altea després de fundar-se en 1977, pel que porta més de 40 anys oferint serveis d’hivernatge, manteniment i reparació als seus socis i usuaris.

Els serveis disponibles del CN ​​Altea a hores d’ara són la neteja d’obra viva; aplicació de antifoulin; tractament d’eixos i hèlixs; pintura i fusteria nàutica; electricitat i mecànica; polit de cascos; servei d’extracció d’aigües grises i de sentines i estació de Combustible.

Pin It on Pinterest