Select Page

Altea continua treballant en la certificació de la norma UNE 178501 per a implantar un Sistema de Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents. En aquesta ocasió s’ha realitzat una sessió de treball amb l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) i la Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR).

A la reunió, celebrada de manera telemàtica, estaven presents els membres de l’ens gestor del DTI Altea, regidores i regidors de la corporació municipal, així com representants dels sectors de l’allotjament, hostaleria i comerç d’Altea.

En representació del consistori va intervindre Jaume Llinares, Alcalde d’Altea, qui va valorar la cita positivament: “Que hui ens acompanyen Invat·tur i SEGITTUR donant-nos suport vol dir que anem per bon camí”. A més va destacar l’objectiu de “ser un referent internacional en turisme” aprofitant “el nostre eix diferenciador respecte a altres destinacions”.

Per part d’Invat·tur, Francisco Juan Martínez, director de l’organisme, va reafirmar el suport que tenen dipositat en Altea per a este projecte. De la mateixa manera, va oferir “estar a la disposició del tècnics i els responsables polítics de l’Ajuntament en tot el que siga necessari”. També va dirigir unes paraules David Giner, coordinador de projectes i responsable de la xarxa de DTI de la Comunitat Valenciana. Ell va destacar “la presència d’Altea en la xarxa des dels seus inicis junt a uns setanta municipis”. “És un plaer que Altea haja decidit donar este pas tan important, tractant de renovar el seu model turístic sobre la base de qüestions que la caracteritzen, com es la cultura”, indicava.

Respecte a SEGITTUR, el seu president, Enrique Martínez, va agafar el torn de paraula per a remarcar que “Altea potser siga el primer municipi certificat amb la nova metodologia i mètrica”. De la mateixa manera, Carlos Romero, director d’investigació, desenvolupament i innovació turística; considera que “es una oportunitat per a plantejar projectes que serviran per a acudir a convocatòries d’ajudes per a reactivar el sector del turisme”.

Per últim, l’Alcalde va voler agrair “l’esforç realitzat per tots els membres de l’ens gestor, tot el treball de Mariano Torres i de l’equip de Sien Consulting i la implicació que està tenint Invat·tur des del primer moment”. I també, va expressar que “espera també el recolzament de SEGITTUR en este apassionant camí”.

Pin It on Pinterest