Select Page

Amb motiu del pròxim 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el CCIMB ha mantingut una reunió telemàtica per decidir sobre l’organització de l’activitat comarcal que es realitza de forma conjunta amb motiu d’esta efemèride. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Igualtat d’Altea, Vicenta Pérez.

Com ha explicat Pérez, “este any la situació que estem vivint a conseqüència de la pandèmia COVID-19 no permet que la celebració de les trobades siga de forma presencial i conjunta entre els municipis de la comarca, per això des del CCIMB estem estudiant com fer una acció conjunta a través de les xarxes socials que permeta mantenir la celebració reivindicativa del 8M perquè es visualitze la nostra lluita per la Igualtat “.

Vicenta Pérez ha indicat que el CCIMB seguirà reunint-se per concretar quina serà l’activitat comarcal del 8M este any.

Pin It on Pinterest