Select Page

Amb l’objectiu de fomentar i promoure la mobilitat sostenible, saludable, segura i eficient de residents i visitants, l’Ajuntament d’Altea posava en marxa el passat mes de desembre l’elaboració d’una eina de planificació referència per als modes de transport que són les bicicletes i els VMP o vehicles de mobilitat personal i ara, inicia la seua segona fase amb la participació ciutadana. Així ho ha explicat l’edil de Medi Ambient i Urbanisme, José Orozco.

Com explica l’edil, “l’objectiu del pla és crear un document de planificació per als propers anys i promoure estos modes de transport entre les persones d’Altea i les que ens visiten, afavorint així, la sostenibilitat, la salut, la seguretat viària, l’economia i l’ocupació entre altres factors “.

El pla contempla les fases de diagnòstic, ja finalitzat; participació en línia, que ara es posa en marxa i l’última fase, prevista per al mes d’abril, el document final de propostes i accions.

En la fase de participació ciutadana, que és la que ara es posa en marxa, són diverses les modalitats en què la ciutadania podrà aportar les seues propostes:

La 1a a través d’una enquesta disponible a l’enllaç https://freeonlinesurveys.com/s/rXP7SD7U#/2998405; la 2a, realitzant suggeriments per mail al bloc https://planbicivmpaltea.blogspot.com/p/cuando.html; i la 3a en una jornada en línia que tindrà lloc el proper 4 de febrer a les 18: 00h i que es podrà seguir en directe a través del canal municipal de youtube i del web municipal www.altea.es.

Jose Orozco anima alteans i alteanes a participar del projecte enviant els seus suggeriments, responent l’enquesta o seguint la jornada online. “La participació de la gent és la millor manera que des de l’equip de govern siguem permeables i coneguem el sentir i les necessitats ciutadanes”; ha afegit el responsable municipal de Medi Ambient, qui finalment ha remarcat la ferma proposta de l’Ajuntament per afavorir i incentivar una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient fomentant l’ús de vianants i de vehicles sostenibles com les bicicletes i patinets elèctrics.

Pin It on Pinterest