Select Page

La regidoria d’Educació i l’IES Bellaguarda han posat en marxa un curs formatiu, destinat a 1r de l’ESO, que permeta a l’alumnat tenir els coneixements suficients per fer ús dels mitjans digitals necessaris per seguir una formació online. El curs donava inici el passat divendres i s’està impartint a l’aula d’Informàtica del propi centre.

“Hem organitzat este curs per ajudar els i les alumnes de 1r d’ESO i que tinguen coneixement de l’ús de les plataformes digitals. Un requisit indispensable en estos temps de pandèmia, que han fet necessària una ràpida adaptació per part d’alumnat i professorat a l’educació online”. Ha explicat l’edil d’Educació, Vicenta Pérez.

Segons els detalls aportats per l’edil, el curs s’imparteix en horari lectiu i en sessions de 2,5h per a cada un dels dos grups formats. Pérez ha explicat que, “no tot l’alumnat de 1r d’ESO assisteix. És el centre educatiu el que tria als participants per dotar-los dels coneixements digitals suficients per seguir este tipus de formació.

“Davant d’esta anòmala situació que estem vivint a conseqüència de la COVID-19, la regidoria d’Educació ha decidit donar suport a aquelles iniciatives que faciliten a l’alumnat continuar amb la seua formació i en este cas la seua formació a través dels entorns digitals”; ha assenyalat l’edil, qui ha conclòs indicant que la primera de les sessions, celebrada divendres passat, ha sigut tot un èxit.

Pin It on Pinterest