Select Page

Des de hui i fins al pròxim 14 de març, romandrà oberta a Palau Altea l’exposició “Wallscapes” del fotògraf alacantí Carlos Balsalobre. Una mostra que reuneix 11 obres de gran format, que l’autor ha gestat al llarg d’una dècada i a la qual es pot considerar com una obra íntima que impressiona i toca la sensibilitat.

El que subjau a “Wallcapes” segons el propi autor, “és la intenció de parlar sobre el propi medi fotogràfic més que sobre els subjectes que apareixen en les fotos, perquè intente treballar en com aconseguir l’abstracció en la fotografia, quan realment el que tenim com a matèria primera és la pròpia realitat. Tracte d’aconseguir esta abstracció extraient als subjectes del seu lloc original, primer descontextualitzant i finalment magnificant l’obra per portar-la a la sala, a un altre context diferent, com a suposada obra artística”.

Esta és la primera obra que Altea acull de Carlos Balsalobre i durant la presentació de la mateixa, l’artista ha mostrat el seu interès i il·lusió per exposar al municipi. “Este és un espai espectacular i em feia molta il·lusió exposar ací, a més que cal tenir en compte que este és un moment molt particular en el qual estem travessant una difícil situació ja que té molt de mèrit i li done molt valor al fet que l’Ajuntament d’Altea mantinga obert al Palau mantenint totes les mesures de seguretat i em sent molt honrat perquè és fabulós per a obres d’este format “.

Per la seva banda, l’edil de Cultura, Aurora Serrat, ha manifestat satisfacció per poder oferir a Altea una exposició d’aquestes dimensions. A títol personal, Serrat indicava “mai m’havia enfrontat a una exposició d’aquest tipus de fotografia com a espectadora en un museu i produeix un temps de reflexió i retrospecció dels moments que estem vivint i de la rapidesa amb què corre tot i no ens parem a observar el pas de el temps “.

Aurora Serrat convida a la ciutadania a gaudir de la gran obra de Carles Balsalobre, referint-se a “que és un treball de molts anys intentant trobar la perfecció en aquest tipus de fotografia”.

La mostra romandrà oberta a les visites els dimarts i dijous de16: 30 a 19.30, a més de sempre que hi haja actuació a Palau Altea.

Pin It on Pinterest