Select Page

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha informat de l’entrada en servei dels dos punts de recàrrega elèctrica per a cotxes que l’Ajuntament ha instal·lat a l’aparcament Garganes-Basseta i a la zona de Palau Altea.

Segons els detalls aportats per l’edil, estos punts s’han instal·lat gràcies a una subvenció procedent de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, que entre les seues competències es troba l’ordenació i planificació energètica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

“Amb la instal·lació i posada en funcionament d’estos dos punts de recàrrega elèctrica per a vehicles, d’ús gratuït per al ciutadà, l’Ajuntament vol contribuir a la sostenibilitat del municipi”; ha apuntat el responsable municipal d’Infraestructures, que ha avançat que ja s’està treballant en la instal·lació de nous punts de recàrrega com una altra de les accions encaminades a aconseguir l’eficiència energètica.

Diego Zaragozí ha conclòs posant a disposició de la ciutadania i visitants estos dos punts de recàrrega elèctrica per a vehicles.

Pin It on Pinterest