Select Page

Rosana Llorens, Mayadores García, Francisco Orozco i Magdalena Torres són els quatre agraciats del sorteig de vals a gastar en el comerç local, resultants de la rifa realitzada per l’àrea de Comerç en el matí d’ahir a Ràdio Altea. Dolo Ferrer ha estat la guanyadora del sorteig de Facebook i Beatriz Orozco la premiada per compres realitzades en el Mercat Municipal i Mercaltea. En total la Regidoria de Comerç ha regalat sis vals per valor de 150 €, entre més de 1.600 tiquets presentats.

Miguel de la Hoz, responsable de l’àrea, es mostra satisfet per la bona acollida de la campanya i pel nivell de facturació d’aquesta edició. “La suma dels tiquets arriba a 73.000€ i, al Mercat, uns 4.400€”, informa. Per altra banda, respecte al comportament de la ciutadania, agraïa que “com vam demanar, no vingueren tots l’últim dia per a evitar que es formaren cues com les de l’any passat, i optaren per l’entrega per correu electrònic”.

Els guanyadors han de passar per la Regidoria de Comerç en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea. Allí faran l’entrega dels vals i els explicaran el seu funcionament.

Pin It on Pinterest