Select Page

La regidora de Turisme, Xelo González, ha anunciat la col·locació de codis QR en tots els panells indicatius situats en les cinc rutes Camins d’Altea, en les senderes dels marges del riu Algar i en les senderes de la Serra Bèrnia, amb la finalitat de facilitar l’accessibilitat i millorar, així, l’experiència de turistes i residents, tot això integrat dins de l’estratègia de Destinació Turística Intel·ligent per a aconseguir la certificació UNE 178501.

Tant la ruta Camins d’Altea com les senderes del riu Algar i la ruta de Sierra Bèrnia compten amb panells indicatius amb mapa, fotografies i informació dels punts més destacats. A més de la instal·lació de codis QR sobre plaques d’alumini, s’han dut a terme diferents treballs de manteniment dels senyals i dels principals panells i faristols interpretatius de les rutes Camins d’Altea i de les senderes dels marges del riu Algar. Tots estos elements estan fets de fusta i precisen d’una cura especial en estar exposats al medi ambient. És per això que, s’ha procedit a l’escatat de fusta i a l’aplicació d’un tractament de protecció amb olis específics.

Xelo González anima a tota la ciutadania a recórrer estes senderes que donen a conèixer el nostre patrimoni cultural i natural. Poden obtindre els mapes d’estes rutes en la Tourist Info Altea, en paper o en format PDF, enviant la seua sol·licitud a través de les xarxes socials Visit Altea o en el correu electrònic altea@touristinfo.net, així com gaudir de les 9 rutes àudio guiades disponibles en l’aplicació mòbil ‘Play Altea’. En estes dates de vacances escolars, el joc interactiu ‘Marco Topo’ és una molt bona opció perquè els més xicotets de la casa coneguen detalls d’Altea mentre juguen. Per a això, es podran recollir els plans i els adhesius per a realitzar el joc en la Tourist Info Altea, al carrer Sant Pere número 14.

Pin It on Pinterest