Select Page

Els Reis d’Orient faran la seua parada per a saludar als xiquets i les xiquetes d’Altea i Altea la Vella abans de fer el seu recorregut habitual per les cases durant la nit, mentre totes i tots dormim. La cita es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea el dimarts 5 de gener a partir de les 19 hores.

Com afirma Marta Lloret, Regidora de Festes: “Aquest any tan especial no podien faltar a Altea i em vaig posar en contacte amb tots tres perquè vingueren a saludar als xiquets i xiquetes i així poder estar segurs a casa, però mantenint la il·lusió intacta i sabent que els Reis vindran com sempre a les nostres cases”.

Ses Magestats compten amb la col·laboració de les comissions de festes del Stm. Crist del Sagrari d’Altea i Santa Anna d’Altea la Vella; i la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea

Pin It on Pinterest