Select Page

Amb motiu de les festes de Nadal, els alumnes dels col·legis públics d’Altea la Vella, El Blanquinal, Garganes, L’Olla i Els Gires, han realitzat cinc arbres nadalencs amb postals elaborades en els centres escolars, emmarcat en la iniciativa ‘L’arbre dels xiquets’, organitzada des de la Regidoria d’Educació.

Enguany, els arbres estan situats en la plaça de la Pau, la plaça de l’Església, la plaça del Convent, l’Avinguda Comunitat Valenciana i al jardí del Centre Cultural d’Altea la Vella. D’esta manera, totes estes places i el propi Centre Cultural es visten de Nadal gràcies a tots els xiquets i xiquetes que, amb molta il·lusió, han elaborat les seues postals carregades d’alegria.

D’altra banda, l’edil ha fet lliurament de material escolar als guanyadors del concurs de postals de ‘L’arbre dels xiquets’. Les targetes seleccionades han sigut la de Liam Motles Domínguez de 3 anys d’edat, del col·legi El Blanquinal; l’elaborada per Elena Pirkouskaia de sisè de primària del col·legi de L’Olla i la d’Hugo Imbert Coll, del tercer curs del col·legi d’Altea la Vella. Amb estes postals premiades es confecciona la targeta de felicitació amb la qual l’Alcalde d’Altea i l’Equip de Govern feliciten les festes.

Vicenta Pérez ha donat l’enhorabona als guanyadors i guanyadores, i ha agraït als centres escolars el treball realitzat.

Pin It on Pinterest