Select Page

Després d’una reordenació de la Plaça dels Esports, esta es troba ja oberta al trànsit de vehicles i aparcament dels mateixos. Una actuació que suposa una millora per a la seguretat dels vianants i també una suma de 30 places d’aparcament respecte a les existents fins al moment; estacionament per a motocicletes i zona de càrrega i descàrrega. Així ho ha indicat l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com explicara al seu dia, Zaragozí ha assenyalat que han estat les regidories d’Infraestructures, que ell mateix dirigeix, i la de Trànsit i Seguretat Ciutadana, que té per regidor a Miguel de la Hoz, les responsables d’esta remodelació.

“L’actuació ha consistit en el reasfaltat de la plaça i posterior pintura per millorar la configuració de l’aparcament; eliminar els bassals que es produïen quan plovia; millorar la circulació interna; potenciar la seguretat dels conductors a l’abandonar o accedir als vehicles estacionats i habilitació de places per a recàrrega elèctrica”; ha detallat Zaragozí.

“Han sigut uns treballs relativament senzills que han millorat notablement la circulació per la zona i la visual de la plaça”; ha valorat el responsable municipal d’Infraestructures.

Per la seua banda, Miguel de la Hoz ha ressaltat el treball conjunt d’ambdues estudiant la zona i dissenyant una actuació que ha permès millorar esta plaça d’Altea situada en ple nucli urbà i que no presentava el millor dels aspectes desitjables.

Pin It on Pinterest