Select Page

L’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha anunciat l’obtenció de la renovació de les certificacions de qualitat ISO-9001 i ISO-14001, per a les platges d’Altea. Estes certificacions han sigut subvencionades al 50% per Turisme Comunitat Valenciana.

D’una banda, la Norma ISO 9001:2015 de Sistemes de Gestió de la Qualitat, promou una millora contínua en la qualitat del servei de la platja; i d’altra banda, la Norma ISO 14001:2015 de Sistemes de Gestió Ambiental, promou el respecte a l’entorn.

Al llarg dels 8 quilòmetres de costa, Altea ofereix una meravellosa diversificació de platges, cales i penya-segats, on onegen les banderes de Qualitur per la qualitat d’estes. A diferència de les banderes blaves, que únicament reconeixen que les platges compleixen amb alguns requisits específics, la norma ISO, tant la 9001 com la 14001, implica la forma de treball que persegueix l’excel·lència i la millora contínua en la gestió de les platges.

El passat 24 de setembre se celebrava a Altea l’Auditoria de qualitat de platges, després de la qual es va obtindre la renovació d’estes certificacions. L’edil s’ha mostrat entusiasmat, “totes les platges d’Altea tenen la Q de Qualitur, que indica la qualitat de servei oferit a les platges, el seu manteniment i qualitat de l’aigua. Des de totes les àrees que han fet possible esta obtenció, així com des de la Pública d’Altea, estem agraïts que un any més, totes les nostres platges compten amb esta certificació de qualitat”.

Pin It on Pinterest