Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, s’ha desplaçat este matí a les instal·lacions de Ràdio Altea per a fer lliurament als representants dels cinc col·legis d’Altea, del material radiofònic adquirit, amb la finalitat que continuen amb els seus enregistraments del programa ‘El Guix’.

Esta secció té el seu espai setmanal en la programació de l’emissora municipal que, a causa de la crisi sanitària, ha retardat l’inici del mateix a causa de les restriccions i limitacions de l’espai. Este matí se’ls ha fet lliurament del material als col·legis de l’Olla, Altea la Vella, Les Rotes, Garganes i El Blanquinal.

Paco Lloret, coordinador de l’emissora, ha explicat que “des de Ràdio Altea li vam fer arribar esta petició a la regidora d’Educació, amb la finalitat que, este espai que obri la ràdio als col·legis i instituts de la localitat, es continuara desenvolupant”. D’altra banda, ha avançat que per a tancar l’any i com a bestreta al Guix, que reprendrà la seua programació habitual a partir de gener, els cinc col·legis duran a terme dos programes especials per a felicitar el nadal des d’estos, que s’emetràn els dimart 15 i 22 de desembre.

Per la seua part, Vicenta Pérez ha assenyalat que “amb la finalitat de mantindre la màxima normalitat en este any tan diferent i sense haver d’arribar a suspendre el programa, vam pensar amb Ràdio Altea, de dotar-los amb el material necessari perquè pogueren continuar amb esta secció. Crec que és positiu, perquè també fomenta que ells mateixos facen un major ús de l’equip”. I ha finalitzat destacant que “la idea és dotar també als instituts d’Altea, perquè puguen realitzar els seus propis enregistraments o participar en este programa”.

Pin It on Pinterest