Select Page

La segona edició del programa Altea Emprende, impulsada pel Parc Científic de la UMH, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea, ja té guanyadors.

A esta segona convocatòria s’han presentat un total de 34 propostes innovadores, impulsades per 46 persones, de les quals 26 eren emprenedors que buscaven posar en marxa iniciatives de negoci en el municipi, i huit empreses ja consolidades de la localitat. Deu iniciatives van ser les seleccionades per a passar a la final.

El jurat encarregat d’avaluar els projectes estava format per Mari Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació; Aurora Serrat, regidora de Cultura; Agustín Pérez, Vicerector adjunt d’Innovació Social i Mecenatge de la UMH; Bibiana Sánchez, professora de la Facultat de Belles Arts de la UMH; Tonia Salinas, directora-gerent del PCUMH; Javier Sancho, Director de l’Àrea d’Emprenedoria del PCUMH; Sergio Pastor, President de la Feria Eventos Altea i Cristina Esclapez; experta en màrqueting estratègic i grans comptes de l’empresa Trestristestigres.

Emmarcat en la categoria ‘Emprenedors’, el jurat ha guardonat els projectes ‘Ohhna’ de Xavier Linares, que dissenya i ven roba ecofriendly per a dona; i ‘Antennae Design’, consultora especialitzada en disseny i fabricació d’antenes i dispositius de radiofreqüència intel·ligents sense fils, impulsada per Tomás Bernabéu. A més, com a millors iniciatives de la Indústria Cultural i Creativa, ha reconegut a les propostes ‘Victoria Sendra Estudio’, posat en marxa per esta emprenedora, especialitzada a oferir contingut fotogràfic de qualitat a empreses; i ‘Julieta Picó’ de Julia Picó, centrat en el disseny i producció de peces ceràmiques fetes a mà. Cadascun d’estes quatre projectes rebrà una dotació econòmica de 600 euros.

Pertanyents a la categoria ‘Empreses’, han rebut reconeixement les companyies de ‘Cerveses Althaia’ de Mayte Pardo, emmarcada en la categoria d’Innovació, empresa que produeix cervesa artesana elaborada íntegrament a Altea; i ‘Fanatik Eco’ de Manuel Pastor, en la categoria d’Indústria Cultural i Creativa, consistent en una marca de bosses i calçat responsable amb el medi ambient.

Altea Emprende és un programa fruit de la col·laboració entre el PCUMH i l’Ajuntament d’Altea, dirigit a empresaris i emprenedors de la província que ofereix formació especialitzada, assessorament expert i premis per a les millors propostes. A més de generar noves empreses, impulsar el benestar socioeconòmic de la ciutadania i afavorir el desenvolupament del teixit empresarial.

Pin It on Pinterest