Select Page

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha preparat diferents accions dirigides a la joventut, en les quals destaquen el foment d’hàbits saludables i el respecte cap a la dona.

D’una banda, el pròxim 14 de desembre tindrà lloc la primera trobada virtual de professionals de Joventut i Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Marina Baixa i Marina Alta, amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables entre els joves, mitjançant accions de sensibilització. La trobada servirà perquè els diferents professionals reflexionen i concreten possibles línies d’acció conjunta, a més d’establir canals de comunicació directa entre ells.

D’altra banda, del 9 al 17 desembre el Centre Juvenil d’Altea acull l’exposició “No em toques el WhatsApp”, del programa ‘M’importa’ de l’IVAJ. Este projecte naix del concurs organitzat per l’IVAJ amb motiu del 25-N, Dia Internacional de la Violència de Gènere. Esta exposició compta amb 20 panells on s’exposen fotografies realitzades per joves d’entre 14 i 30 anys, en els quals denuncien la violència de gènere i reivindiquen el seu dret al respecte i a la llibertat.

El 15 i 16 de desembre, sis grups de l’I.E.S Altaia visitaran l’exposició, amb els quals, des de les Regidories de Joventut i Igualtat, es duran a terme diferents dinàmiques, “amb la finalitat que els joves siguen capaços de detectar la violència de gènere, a més de transmetre’ls valors de convivència, igualtat, educació i respecte, davant actituds violentes cap a les dones”, ha conclòs Marta Lloret.

Pin It on Pinterest