Select Page

En el matí de hui ha tingut lloc, a la Plaça de l’Ajuntament, l’emotiu acte de felicitació i lliurament de premis que la corporació municipal ha dut a terme amb motiu dels Premis Extraordinaris al’ Rendiment Acadèmic.

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha estat l’encarregada de fer lectura a l’acord plenari que per unanimitat aprovava, en el dia d’ahir, atorgar este reconeixement als 8 alumnes d’Altea que la Conselleria d’Educació ha assenyalat com a millors expedients acadèmics del curs 2019-20 i que fa públic al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el passat 21 d’octubre.

A les felicitacions als premiats, les seues famílies i professors, ha seguit el lliurament d’un xec valorat en 100€ per a cada un dels 7 premiats de Primària i un altre de 200€ per a l’alumna de Secundària.

A Primària els Premis al Rendiment Acadèmic han sigut per a Vega Zoroa Domingo de CEIP Garganes; Alina Baltasar Fischer de CEIP les Rotes; Joan Guarinos Zaragozí de CEIP les Rotes; Alexandra Braun Maroto del Planet; Juan Fernando Ochoa Olave del Planet; Rebeca Sarrión Alonso de CEIP Altea la Vella i Luís Villar Martínez de CEIP Altea la Vella.

En Secundària ha sigut Aila Ballester Soler del col.legi Almedia la guardonada.

Finalitzada l’entrega de premis i felicitació pública de la corporació municipal, traslladada per la regidora d’Educació, un sonor aplaudiment ha inundat la plaça de l’Ajuntament. Un ampli espai en el qual premiats i familiars, seguint les mesures de seguretat anti covid-19, mostraven la seua il·lusió i satisfacció per este merescut guardó que reconeix l’esforç de l’alumnat.

Pin It on Pinterest